[acf field="pre_title"]

Ljuba Perućica za Toxic portal: „Fotografija je moja druga ljubav“

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Pevač Ljubomir Perućića je od samog početka svoje karijere poznat javnosti kao veoma iskrena i otvorena ličnost što se tiče medija, ali i publike.

Dok njegova pesma „Dolazi naše vreme“ broji milionske preglede, pevač nam je otrkio da vredno radi na čak 11 obrada starih pesama, ali i da sprema svoje nove pesme. Takođe, Perućića je specijalno za Toxic portal otrkio da se bavi fotografijom, kao i da uživa u tome.

„Moja druga ljubav je fotografija, slika kako god. Imam nekoliko modela najnovijih, ali i najboljih profesionalnih aparata, to mi je druga ljubav pored muzike i motora, naravno. Majstor sam za fotografisanje i obradu.“-kaže pevač, a na naše pitanje da li koristi fotošop i na svojim fotografijama koje postavlja na Instagram, ali i druge društvene mreže rekao je:

„Često koristim fotošop, to je danas toliko normalno. U programu popravim svetlost, skinem senke, obradim konture, pa i bradu po nekad izfazoniram. Ako imate neku sliku da vam popravim, tu sam (smeh). Volim to da radim, čak sam tu i za svoje prijatelje, ko god hoće fotografisanje, promo fotografije, da sve to sredimo, može…“-bio je iskren Ljuba.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Povezani članci

 

Najnoviji članci