[acf field="pre_title"]

LJUBAV KOJA NE ZNA ZA GRANICE! Verica Rakočević o svom suprugu:“Tako živimo od prvog dana, svaki dan smo zajedno!“

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Verica Rakočević i njen suprug Veljko Kuzmačevićem gostovali su u jednoj emisiji,a Verica je na samom početku progovorila o svom instiktu, jer je njena objava na društvenim mrežama privukla veliku pažnju.

– Pratiti svoj instinkt i u privatnom životu i poslovnom, meni je moj instinkt rekao da je Veljko jedan savršen muškarac i idealan muž, a onda mi je instinkt rekao da idemo oboje u Švedsku, da će ovo što se radi na Zlatiboru biti jedan paket. Ja sam sve to objedinila u jednu modernu kolekciju. Instinkt mi kaže da to treba da prođe jako dobro – rekla je Verica.

– Ja se nikad ne premišljam, ja idem srcem i emocijom. Uvek me košta kad sam srčan i ne slušam mozak, idem težim putem , ali to je samo tvoj put – rekao je Veljko.

Njih dvoje su otkrili da jedno drugo u svemu prate.

– Tako živimo od prvog dana, svaki dan smo zajedno, naravno da gledamo da radimo sve zajedno to je simbioza kreativnosti i ljubavi na delu – rekao je Veljko.

– To je jako lepo što je on rekao, ja se trudim da ovo što radim bude umetnost iako je velikim delom biznis, način na koji pravim kolekcije ne povlađuje trendu, svet bi bio mnogo lepši da radimo srcem i umetnošću nego da se gleda kroz novac. Jako je lepo kada radite sa nekim koga volite, evo mi imamo sada taj Getemburg, zaista mi smo pozvani od ljudi da dođemo. Drugarica mi zamera što stalno hvalim muža – rekla je Verica.

Toxic / Pink /
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci