[acf field="pre_title"]

Luna Đogani odbrusila: „Dosta više sa lažima, Marko i ja sami sebe izdržavamo!“

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Pevačica Luna Đogani se oglasila na svom Instagram profilu i pokazala je kako izgleda njena ćerkica na ultrazvuku. Ona je istakla da je dugo razmišljala da li da objavi fotku, ali je ipak svojim fanovima pokazala kako izgleda njena ćerkica.

– Razmišljala sam dugo da li da izbacim sliku moje prelepe bebice, posle ove slike sam presudila! Danas smo bili na kontroli, da vidimo našu bebu, nije što je naša, ali savršena je! Volim ovo biće sada ovoliko, koliko ću kada se bude rodila! Mama i tata su presrećni što nam dolazis bebo naša – napisala je Luna koja se se osvrnula i na priče da joj fanovi uplaćuju novac za život.

Inače, Luna Đogani i Marko Miljković neretko pokazuju poklone koje su dobili od fanova, a to je najčešće garderoba i obuća. Međutim, sada su navodno Lunini fanovi otvorili račun na kojem su skupili čak 25.000 evra za njihovu bebu. Na sve ovo, oglasila se i Luna.

-Moram da demantujem ove gluposti, ne živim ni od koga, niti mi bilo ko šta daje za mene i moju nerođenu bebu. Dosta više sa lažima i glupostima. Moj partner i ja sami za sebe zarađujemo i sami ćemo kupovati za naše dete. Od fanova mi ne treba ništa. Sama sam sebi obezbedila sve u životu – rekla je između ostalog Luna.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Povezani članci

 

Najnoviji članci