[acf field="pre_title"]

Milan Marić o ulozi u filmu „Toma“: „Plakao sam na setu!“

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Jelena Gluščević
Jelena Gluščević
Novinar na Toxic TV

Glumac Milan Marić, obeležio je 2021. godinu ulogom u filmu „Toma“. Slavni glumac otkriva da je zbog uloge legendarnog pevača morao da nauči i da peva, kao i to da na setu nije uspeo da sakrije svoje prave emocije.

– Nisam vičan pevanju i nikada pre ovog filma to nisam radio. Imao sam mali strah kako ću se snaći. Mnogo mi je savetima pomogao Željko Joksimović, tako da sam u svim scenama zaista pevao, nisam blefirao! Kasnije je u montaži ubačen glas Aca Pejovića, koji je to uradio fenomenalno – rekao je Milan.

Tokom snimanja dirljivih scena, priznao je i da je sam više puta istinski zaplakao:

– Pre Tome igrao sam uglavnom uloge opasnih momaka. Prvo u „Državnom službeniku“, gde igram agenta BIA, a onda i kriminalca u „Besi“. U „Tomi“ je trebalo da dočaram čoveka koji je satkan od emocija, koji se bori sa sobom i koji je delimično desktruktivan. Bilo je izazovno da prihvatim tu ulogu. Ne doživljavam sebe kao nekog krutog čoveka. Drugi me tako doživljavaju jer je to moja maska, samo ja znam kako se osećam… Zato mi nije bilo čudno što sam plakao na setu – priznao je Marić, navodi „Informer“.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Jelena Gluščević
Jelena Gluščević
Novinar na Toxic TV

Povezani članci

 

Najnoviji članci