[acf field="pre_title"]
Milica Pavlović otkrila DETALJE INCIDENTA sa koncerta!

Milica Pavlović:“ Bez blama je pokušao da mi se zavuče pod SUKNJU! „

Pevačica Milica Pavlović doživela je neprijatnost na jednom od svojih nastupa.
[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Naime, poznatu pevačicu ju je jedan od fanova snimao ispod suknje, nakon čega mu je bacila mobilni telefon na binu.

Milica se sada javila povodom neprijatnosti koju je doživela i jasnom porukom objasnila kako stoje stvari, s obzirom da je naišla i na negativne komentare.

– Upozorila sam ga jednom! Upozorila sam ga po drugi put. Treći put sam reagovala! To što sam žensko u haljini i nalazim se na sceni, ne znači da ne zaslužujem osnovno poštovanje. Zgrožena sam i razočarana kako neki muškarci tretiraju žene, kao i da bez blama i uprkos upozorenjima misle da je potpuno normalna pojava da „pokušaju da im se zavuku pod suknju“ i da bi mi verovatno trebalo da budemo srećne i da se osećamo poželjno zbog tog gesta – napisala je Milica, pa nastavila:

– Ne smem da zamislim kroz šta sve devojke prolaze u izlascima i kako ih tretiraju ovakvi „muškarci“. Jer, ovo je jedan vid seksualnog zlostavljanja na koje niko nema bas nikakvo pravo… I da, ponovo bih bez razmišljanja uradila isto. Ponovo bih bez razmišljanja uzela mobilni telefon i bacila ga u nameri da zaštitim sebe i svoje dostojanstvo, i pokazem takvim „muškarcima“ da je to što rade sramno, nedopustivo i zaslužuje svaku osudu! Ako to uopšte mogu da razumeju i shvate! Devojke, glavu gore, suprotstavite se ovakvim muškarcima i pokažite gde im je mesto! To što smo nežniji pol ne znači da smo osuđene da trpimo i tolerišemo ovakvo ponašanje!
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci