[acf field="pre_title"]

Miloš Biković iskreno: „Imam neku ružnu istinu o sebi i moram je promeniti“

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Mlad i uspešan glumac, Miloš Biković  nedavno je gostovao u jednoj emisiji i tom prilikom je ispričao dugo čuvanu tajnu, koja datira iz perioda fakultetskih dana, i time otkrio jednu, kako on kaže, ružnu istinu o sebi.

– Kada sam upisao FDU pedagog me je pitao zašto želim da se bavim tim poslom. Ja sam shvatio, sad ako kažem istinu, zvučaće infantilno. Istina je, volim da budem u centru pažnje, da me gledaju i da ja kontrolišem šta osećate, da budem neko drugi, da se osećam kao da mi je napumpan ego i tako dalje – rekao je i dodao:

– Shvatio sam da ovo zvuči mnogo ružno, šteta što je istina. Moram da promenim tu istinu. Imam neku ružnu istinu o sebi i moram je promeniti, moram promeniti odnos prema tome i prema sebi – izjavio je glumac, piše „Grand.online“.

Tada je shvatio da mora da da pedagogu neki drugi odgovor, malo manje ružan od onog koji je istinit- Rekao sam: „To je zato što volim da se igram“. I to je bila takođe istina ali lepša od prethodne-rekao je Miloš u emisiji „U svom filmu“.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Povezani članci

 

Najnoviji članci