[acf field="pre_title"]

Miloš Biković odgovorio bivšim devojkama!

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Bivša devojka Mioša Bikovića, plesačica iz Rusije Arina Vološina, šokirala je svoje pratioce na Instagramu kada je obelodanila detalje veze sa glumcem, a zatim se oglasila za njom i Barbara Tatalović s kojom je nekad bio u ljubavi.

Kako su ga obe predstavile u negatvnom svetlu, svi su čekali kada će se i glumac oglasiti i reći nešto u svoju odbranu, što je on i učinio na Tviteru.

Barbara Tatalović. foto: ATA images

Umirem da čujem šta će da kažu Aglaja i Kristina iz vrtića – napisao je ironično Miloš, podsetivši javnost na svoju dugogodišnju izabranicu Aglaju Tarasovu, koja je posle raskida sa njim za njega imala samo reči hvale, ali i Kristinu, koju nije predstavio kao svoju izabranicu.

Podsetimo, Arina je do juče bila u vezi sa glumcem, koji je krio da ima devojku, te šokirala napisavši da godinu dana nije živela svoj život, da je Miloš egocentričan, kao i da ne zna za vrednosti koje pominje u javnosti. Na sve se nadovezala i maneknka, Barbara Tatalović, koja je podržala Ruskinju, dodavši da je strašne stvari trepela u vezi.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Povezani članci

 

Najnoviji članci