[acf field="pre_title"]

Miloš Biković: „Postoji razlog zašto su bivše ljubavi bivše!“

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Jelena Gluščević
Jelena Gluščević
Novinar na Toxic TV

Glumac Miloš Biković oglasio se nakon optužbi njegovih bivših devojaka, plesačice Arine Volšine i manekenke Barbare Tatalović.

Naime, one su iznele detalje o njemu i njihovim emotivnim vezama, a on se oglasio na svom profilu na društvenoj mreži Instagram i naveo da su tvrdnje njegovih bivših neistina.

– Uvek ću poštovati devojke sa kojima sam bio u nekom periodu života i ne volim da govorim javno o intimi. Kad prestane ljubav ili prijateljstvo, svako od partnera na provedeno vreme može i uglavnom gleda drugačije. Moj odnos prema tome će uvek biti isti. Pre svega želim da zadržim dostojanstvo i poštovanje čak i onda kada se o meni budu iznosile neistine – rekao je Miloš, pa dodaje:

– Svako ima pravo da javni prostor koristi onako kako smatra najprikladnije – neko deleći svoju intimu, neko svoja profesionalna dostignuća. To je pitanje ličnog izbora, ali i ličnog ukusa. Kao što postoji razlog zašto se privatan život zove “privatan život”, postoji i razlog zašto su bivše ljubavi i odnosi upravo to – bivši – istakao je glumac, te za kraj dodaje:

– P.S. Mislim da postoje daleko važnije teme od opšteg interesa o kojima bi trebalo da se priča – zaključio je Biković.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Jelena Gluščević
Jelena Gluščević
Novinar na Toxic TV

Povezani članci

 

Najnoviji članci