[acf field="pre_title"]

Mina Kostić: „Silikoni su kao auto menjaš ih kada imaš love!“

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Pevačica Mina Kostić poznata je kako po svojim izvrsnim vokalnim sposobnostima, tako i po bujnom poprsju. S obzirom na to da se godinama raspravlja o njenim silikonskim grudima, koje su se u poslednje vreme vidno opustile, Mina je sada otkrila za „Alo“ da iz tog razloga uskoro odlazi na remont.

– Za mene se zna da imam silikonske grudi i ja to nikada nisam krila. Moraću uskoro da idem na remont jer je prošlo skoro 10 godina, pa su se malo opustile – rekla je Kostićeva.

Prisetila se reči svog estetskog hirurga, koji je remont silikona uporedio sa automobilom.

– Moj doktor je meni lepo rekao, sa silikonima ti je isto kao i s autom, menjaš ih kada imaš love – otkrila je ona.

Kostićeva se dotakla i aktuelnih estetskih zahvata, te je tako prokomentarisala i trend neinvazivnih hirurških zahvata kojima njene koleginice popunjavaju bore, dižu jagodice i zatežu kapke kako bi imale čuvene mačkaste oči. Kako kaže, pevačice liče jedna na drugu zato što rade iste operacije.

– Na sreću, imam prirodno kose oči, ali i da nemam, to nikad ne bih radila. Borice na čelu i oko očiju, čak i ova između obrva, uopšte mi ne smetaju. Nemam ništa protiv toga, ali na kraju sve liče jedna na drugu, a to mi smeta – ispričala je Mina.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Povezani članci

 

Najnoviji članci