[acf field="pre_title"]

Nada Topčagić na slavlju kod Zlatana Ibrahimovića, evo šta mu je poklonila!

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Sinoć je fudbaler Zlatan Ibrahimović napravio rođendansko slavlje u Milanu, u Italiji, a njegova počasna gošća je bila pevačica Nada Topčagić, koja je sa proslave objavila niz fotografija i pokazala kako se zabavlja.

Pevačica je zapevala Zlatanovu omiljenu pesmu „Jutro je”, a onda je usledila prava žurka. Da se dobro provela na fudbalerovom rođendanu svedoče i fotografije koje je objavljivana na društvenoj mreži Instagram.

Nada je imala priliku i da upozna ženu kojom se oženio Ibrahimović, te se tokom noći i fotografisala sa njom, a mnogi su bili oduševljeni lepotom fudbalerove supruge Elene.

Topčagićeva je na poklon od Ibrahimovića dobila dres sa njegovim autogramom, a ona je njega darovala specijalnim fotografijama.

Podsetimo, Nada Topčagić je jednom prilikom rekla da nije mogla da spava od sreće jer je Zlatan Ibrahimović na scenu italijanskog festivala Sanremo izašao uz uvodne taktove njene pesme i da mu nikada neće zaboraviti šta je uradio za nju.

– Šta da vam kažem, presrećna sam. Nema ko me nije zvao zbog toga, svi pričaju samo o tome. Jedna takva sportska veličina da se pojavi na sceni Sanrema uz moju pesmu je nesvakidašnja čast i zadovoljstvo. Mislim da to niko od muzičara sa ovih prostora nije doživeo – rekla je Nada tada za Kurir.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Povezani članci

 

Najnoviji članci