[acf field="pre_title"]

Nadica Ademov „kraljica bakšiša“! Pevačica priznala da je uzela više bakšiša od Ljube Aličića!

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Pevačica Nadica Ademov uveliko sprema svoj novi album. Trenutno je u sred snimanja spota za novu pesmu, što iziskuje dosta novca. Pevačica je, specijalno za Toxic, otkrila koliko zarađuje na svadbama na kojima peva.

Tokom pandemije, mnogi pevači su se žalili na finansijske probleme usled nedostatka „tezgi“ i znatno manjem obimu posla, ali to u Nadicinom slučaju nije bilo tako. Priznala je i da je dosta novca uložila u svoj novi album.

– Pa hvala Bogu, nisam takvih problema imala. Mislim, sve što budem uložila biće vraćeno, ja se nadam, kroz moj dalji posao.

Njen kolega, Ljuba Aličić, jednom prilikom je izjavio da na romskim veseljima zaradi čak i do 25000 evra. Evo kako je Nadica to prokomentarisala.

Ljuba Aličić, FOTO: Instagram

– Kako za koga. Poštujem Ljubu Aličića, on je naš kralj i nema šta tu da se kaže. Čim on kaže, verovatno da jeste tako. Kod mene se to pokazalo malo više, ali neka ostane na tome, ostaću skromna po tom pitanju – rekla je pevačica, a zatim nastavila:

– Ne mislim da zarađujem više od njega. On je naš kralj, ja ga mnogo poštujem i volim i privatno se jako gotivimo. Ne mogu da se ravnam ja sa njim, on je ipak duplo stariji od mene i dužu karijeru ima od mene. Ja sam mlada, biće vremena i za mene – istakla je Nadica.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci