[acf field="pre_title"]

NIKO SE NIJE POJAVIO! Lepa Lukić o kolegama koje se nisu pojavile na njenoj promociji

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Lepa Lukić pre nekoliko dana je objavila album koji se dugo očekivao. Na njemu ima starih i novih pesama, a CD je izašao u izdanju Jugotona.

Iako mnoge pevačice pričaju da im je Lukićeva bila uzor čiji rad izuzetno cene, tek nekoliko kolega se pojavilo na promociji da podrži legendarnu pevačicu, što je mnoge šokiralo.

 

Lepa Lukić proslavila 82. rođendan: "Kolege me nisu ni pozvale telefonom"!
Lepa Lukić, instagram

Tim povodom kontaktirali smo Lepu koja je objasnila zbog čega se estrada nije odazvala:

– Evo ja ću da vam objasnim o čemu se radi. Nikoga ja lično nisam pozvala od kolega. Promocija je bila upriličena i slobodno je bilo da dođe ko god je želeo ili bio u mogućnosti. Taj deo posla je bio do Jugotona. Oni su objavili na Instagramu pozivnicu i kolege su mogle ili nisu morale da dođu. Došao je ko je mogao – kaže Lepa i dodaje:

– Recimo, Nada Obrić mi je poslala poruku, slavila je svoj rođendan i nije mogla da prisustvuje. Istakla je da je počastvovana i da joj je žao što je sprečena. Bile su Beti Đorđević, Rada Manojlović i Milena Plavšić. I novinari su imali mogućnost da prisustvuju jer je poziv bio otvoren za sve. Ja se pravo da vam kažem ne razumem u društvene mreže, ali sve je bilo najavljeno na vreme – rekla je Lepa za Kurir.

Kurir.rs
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci