[acf field="pre_title"]

Nina Badrić otkrila: „Kevin Kostner me je zvao na večeru!“

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Hrvatska pevačica Nina Badrić otkrila je da je jedan holivudski glumac pozvao na večeru, i to ni manje, ni više Kevin Kostner, ali da ga je ona odbila.

– To je tako kada si klinka. Tada sam imala 25,26 godina. Nalazila sam se tom prilikom u Monte Karlu na jednoj gala večeri i dodeli nagrada. Kevin Kostner me pozvao na večeru, a ja sam bila sigurna da je u pitanju šala – rekla je ona, pa dodala:

– To je tako kada si mlad i nemaš samopouzdanja. Pomislila sam „Ma da, od svih žena po Monte Karlu, baš će mene da pozove na sastanak“ – rekla je Badrićeva u veb-serijalu „Fakap“ i naglasila da je to bilo otprilike u vreme kada je snimio film Telohranitelj.

– Video me u jednom klubu i poslao je asistenta koji me celu noć ganjao. Pitao me 500 puta želim li na večeru s njim. Na kraju mi je prišla jedna novinarka iz Beograda, otprilike oko dva ujutro, i pitala me: „Pa šta je bre s tobom, Nina?“ Ja sam tada bila zaljubljena u nekog idiota iz Zagreba, a kada sam rekla njegovom asistentu da imam dečka, on me samo pogledao i zahvalio. Ko zna što je mislio u glavi – istakla je Nina.

– No, da mogu vratiti trenutak, naravno da bih izašla na večeru s Kevinom Kostnerom, meni je sve to skupa selo tek nakon nekoliko godina – otkrila je hrvatska pevačica.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Povezani članci

 

Najnoviji članci