[acf field="pre_title"]

Nova serija na malim ekranima! Kreće snimanje „U klinču“, glavna uloga pripala Vojažu!

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Miloš Avramović i Aljoša Ćeranić, dosadašnji rivali u krimi filmovima, ostvarili su saradnju u novom projektu, U pitanju je serija „u klinču“ koja je potpuno drugačijeg žanra.

– Aljoša i ja smo prijatelji privatno. Ideja je nastala iz sedenja u kafiću gde smo ćaskali danima šta bismo mogli da radimo i kako i šta bi nama lično bilo zanimljivo da radimo – rekao je producent Avramović.

FOTO: GORDAN JOVIĆ/ RTS

U seriji glavnu ulogu tumači mladi reper Vojaž, koji će se prvi put oprobati svoje glumačke sposobnosti.

– U početku je to bilo poprilično veliko u mojim očima, ali kada sam se sastao sa stvarno profesionalnom ekipom koja zna šta radi, mislim da sam taj zadatak jako dobro i brzo savladao – rekao je Vojaž, a zatim nam rekao nešto više o ulozi koju tumači:

FOTO: GORDAN JOVIĆ/ RTS

– Aljoša je generalno, veliki borac. Dakle on neke greške svoje mladosti u nekom glavnom periodu odrastanja, iz tog nekog tinejdž perioda postaje mladić ozbiljniji, tu se on nalazi sa nekim životnim problemima u kojima svako može da se pronađe, ali ih on rešava na svoj način, tako da je to jedna velika sličnost sa mnom.

„U klinču“, roditelje mladog Aljoše glumiće Niloka Kojo i Branka Katić, dok je uloga njegove setre pripala Aniti Ognjanović.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci