[acf field="pre_title"]

Od nje je nasledila lepotu: Jelisaveta Orašanin i njena mama danas proslavljaju rođendan

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Jedna od omiljenih glumica mlađe generacije, Jelisaveta Orašanin svakog trinaestog dana u mesecu novembru prima čestitke i lepe želje povodom njenog divnog dana.

Ove godine Jelisaveta Orašanin rođendan je dočekala u društvu prijatelja u beogradskoj kafani gde se slavilo do ranih jutarnjih sati.

 

Instagram

 

Kako to i biva, slavljenica je bila najveselija a tamburaši su celo veče svirali njene omiljene pesme. A od jutros najlepše čestitke dobila je od naslednikaPetre i Bogdana koji su se i ove godine potrudli da iznenade mamu.

rođena istog dana kada i njena mama, pa one svake godine zajedno duvaju svećice sa rođendanske torte.

Supruga Miloša Teodosića objavila je niz fotografija na „Instagramu“ iz prestoničkog restorana gde je danas upriličen porodični ručak povodom dva rođendana koja se proslavljaju u njihovoj porodici.

Ovo je jedna od retkih prilika gde imamo priliku da vidimo Jelisavetinu mamu, a ono što se odmah primeti jeste da je ona lepotu nasledila od majke.

Čestitke i lepe želje nizale su se u komentarima, a Jelisaveta Orašanin rođendan je proslavila baš onako kako je i zamišljala godinama unazad dok je živela van granica naše zemlje.

gloria.rs
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci