[acf field="pre_title"]

Oglasila se Breskvica nakon skandala sa Leonom!

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Novim hitom pod nazivom “Srećan put”, mlada pevačica Anđela Ignjatović, poznatija kao Breskvica, nikoga nije ostavila ravnodušnim i napravila je pravu pometnju na estradnom nebu.

Sada se našla na meti negativnih komentara nakon što je objavljen demo snimak pesme koju je pevač Leon pripremio za nju i koja je trebalo uskoro da izađe.

Breskvica se oglasila i otkrila šta se krije iza svega toga i zbog čega je promenila odluku.

– Povodom informacija koje su dospele u medije i zloupotrebe mog imena, te štete koja mi je naneta, imam potrebu da vam se obratim. Naime, pre nekoliko meseci snimila sam demo snimak jedne pesme koja je pre par dana bez mog znanja i odobrenja dospela u javnost. Mnogo je, inače, pesama za koje sam do sada snimila demo verzije, što ne znači da su spremne za publiku. Poznato je da ja profesionalno pristupom svom poslu, imali ste priliku i nedavno da primetite da sam uz pesmu izbacila i spot, pa ni ovog puta ne bi bilo ništa drugačije da sam imala nameru to da objavljujem – istakla je Anđela za portal “Republika.rs” i dodala:

Anđela Ignjatović Breskvica
Anđela Ignjatović Breskvica, foto: Instagram

– Jednostavo, kada sam otpevala ovaj demo, nije mi se dopao i nisam želela da ga pustim u javnost. Nadam se da će autori profesionalno pristupiti i da se ovakve stvari više neće ponavljati. Ja moram da obavestim ljude koji prate moj rad i koji vole to što radim da sve što ubuduće budem objavljivala, objavljivaću na svojim verifikovanim internet platformama. Inače, o svemu što radim vas i obaveštavam putem Instagram pnaloga, pa nema potrebe za ovakvim zloupotrebama – izjavila je mlada zvezda.

Leon se još uvek nije oglasio povodom ovog demo snimka koji je postao viralan na društvenim mrežama, ali je ova, kako Breskvica kaže zloupotreba napravila dosta problema u njenoj karijeri.

Stefan-Dimitrijević-Leon
Stefan Dimitrijević Leon, foto: Instagram
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Povezani članci

 

Najnoviji članci