[acf field="pre_title"]

Oglasio se David Dragojević prvi put nakon raskida sa Anom Korać

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Kada se pomene David Dragojević ne možemo, a da ne pomislimo na rijaliti program kao i na dve zanosne lepotice Aleksandru Subotić i Anu Korać. Ono što malo ko zna i stavlja u prvi plan jeste da je Novosađanin dugogodišnji sportista, bavio se profesionalno fudbalom i igrao u prvom time fudbalskog kluba Vojvodina.

Da je tradiciju bavljena sportom nastavio govore i sjajni rezultati njegovih klijenata koje objavljuje svakodnevno na svojim društvenim mrežama. Naime, nakon dvogodišnje veze sa bivšom zadrugarkom Anom Korać, David je rešio da se svom životu posveti u potpunosti, pa je specijalno za Toxic portal objasnio kako izgleda njegov jedan dan.

„Uglavnom vreme provodim u teretani, stalno sam vezi sa svojim klijentima, bodrim ih, savetujem, zajedno stremimo ka istom cilju, dobrim rezultatima. Zaista ne čitam šta se piše po medijima, ne gledam televiziju niti me to interesuje, jednostavno trudim se da vreme kvalitetno provodim.“

Na pitanje da li može solidno da se živi od poštenog posla trenera, David je rekao:

„Nisam skup, nisam ni jeftin, pristupačan sam svima što je najbitnije. Može lepo da se živi, ko želi da radi i ko u nečemu daje svoj maksimum, uvek postiže uspeh. Dobro mi ide za sada ne mogu da se požalim.“- bio je iskren Dragojević kome kako sam tvrdi sloboda nakon dugih veza veoma prija.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Povezani članci

 

Najnoviji članci