[acf field="pre_title"]

Otkrivamo kako su poznati ukrasili svoje domove povodom predstojećih praznika!

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Kao i savke godine ni novogodišnji ni božićni praznici ne mogu da prođu bez okićene jelke, pa čak i u nehrišćanskim kulturama. Ukrašena jelka je simbol novogodišnjih praznika i novog početka. Simbol nastupajuće godine i uvod u u sve magične trenutke koje taj period donosi. Od naših poznatih ličnosti retko ko propusti ovu priliku a u krugu najmilijih svoj dom pretvori u zimsku bajku, a zajedničko kićenje jelke u porodičnu tradiciju tradiciju.

Dragana Mirković, instagram

Ona je poznata po tome što je dama od stila, pa je takva i njena jelka Dragana Mirković ove godine odlučila se za potpuno drugačiji trend kićenja i time pokosila svu konkurenciju na estradi. Na svom Instagram profilu, pohvalila se sveže okićenim božićnim drvetom i očarala sve pratioce. Novogodišnji šou koji je sniman u Požarevcu bio je ukrašen baš po njenom ukusu, zlatna boja bila je vodeća baš kako i pristaje našoj divi folk muzike.

 

Dragica Zlatić, instagram

Zelene jelke već su postale retro, sada se traže bele, zlatne, snežne ili srebrene, Pevačica Dragica Zlatić ubedljivo prati trendove.Danima se pričalo o njenoj veseloj jelci, koja je optočena šarenim ukrasima. Ali i velikim vozićem koji prolazi kroz celo božićno drvo.Neki su mislili da je pevačica malo preterala, ali ona je svoju dekoraciju proglasila najveselijom.

Glumica Marina Ćosić se potrudila da baš svaki ukras bude u skladu sa novogodišnjim duhom, a ćerkica izgleda oduševljeno dok se fotografiše pored nje odevena u novogodišnju pisžamicu crvene boje.

Kao što vidite većina domaćih zvezda spremne su da dočekaju 2023. nedelju-dve, a i pevačica Jelena Kostov jedna je od njih.
Ona je svoj dom ukrasila i okitila jelku crvenim i plavim ukrasima, figurom Deda Mraza i prazničnim irvasom koji je upotpunio prostor.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci