[acf field="pre_title"]

Ove dve pesme Dino Merlin poklonio je Ceci! Svi ih vrlo dobro znate

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Ceca Ražnatović izjavila je da će možda do kraja godine završiti pesme za novi album, te da publika u tom slučaju može da očekuje i njen koncert na Ušću.

Posle brojnih hitova koje je dosad objavila, sada je otkrila pojedinosti o svojim pesmama „Beograd“ i „Zaboravi“, a na kojima je radio Dino Merlin.

– Dino Merlin je za mene namenski napravio jednu pesmu, a to je “Zaboravi“. Kada smo se sreli kao što je on rekao tada zahvaljujući mom bivšem partneru koji ga je poznavao, ja sam bila devojčurak. Dino Merlin i ja smo se sreli u hotelu u Švajcarskoj, sećam se svake rečenice tada. Doneo je “Zaboravi“, koja mi se odmah dopala. Nakon toga mi je rekao: “Doneo sam jednu pesmu koja je duetska, ali ja ne mogu da je snimim zbog poznate situacije u tom momentu. Ali pošto ti imaš najspecifičniju emociju u glasu, mislim da ćeš ti jedina to znati da doneseš“ – ispričala je Ceca, pa dodala kako se tada osećala.
– Meni je to jako imponovalo kada mi je on to rekao, pogotovo devojci koja ima 20 godina. Uzela sam pesmu “Beograd“, iako je bila duetska. Donela sam tu pesmu u Beograd, kod Marine Tucaković i Aleksandra Radulovića Fute, međutim to se njima nije dopalo. “Zaboravi” da, ali “Beograd“ ne. Međutim, ipak sam odlučila da na albumu “Fatalna ljubav“ ubacim pesmu “Beograd“. U svemu mi je pomogao Oliver Mandić, jer u tom trenutku nije bilo dela: “Ovo sećanje, ruši meni sve, moj Beograde, zagrli me…“. Tu smo dopisali muziku i tekst, sklopili smo sve i to je postao hit za sva vremena. To je istinita priča, možda je Merlin zaboravio, ali ja nisam – kaže ona. Njih dvoje trebalo je da obnove saradnju, dodaje Ražnatovićeva, ali se to, ipak, nije desilo.

– Jednom prilikom sam se nakon svega čula sa Merlinom, početkom 2000-ih. Trebalo je ponovo nešto da sarađujemo, međutim, posle se nikad nismo više čuli. Lepo smo pričali, razgovarali… Interesantno je da mi je sve pesme Dino poklonio. U trenutku kada su izlazile pesme, nisam smela da uzmem rizik na sebe i da ga potpišem. To jesu njegova dela i ne može niko da spori. Tada su bile usijane glave i nisam želela Merlinu da pravim probleme. Razmišljala sam da čoveka ne dovedem u bilo kakav problem – priznaje pevačica.

24.sedam
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci