[acf field="pre_title"]

Ovo je partner Lidije Vukićević: On je gospodin pravi, ne zanima me razlika u godinama

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Lidija Vukićević 2023. godinu ispratila je sa osmehom na licu jer joj je bila i više nego uspešna.

Iako ne voli često da govori o intimi, glumica je u novoj godini napravila presedan. Partner Lidije Vukićević intrigira javnost, a ona je sada otkrila nepoznate detalje iz ljubavnog života.

Dramska umetnica već nekoliko godina ljubi mlađeg muškarca koji živi van granica naše zemlje. O njemu ne voli da govori jer nije javna ličnost, a sada je otkrila da je on gospodin pravi.

Iako se spekulisalo da je Lidija stavila tačku na dugogodišnju vezu, ona je u novogodišnjem intervjuu koji je dala za „Pink.rs“ to demantovala rekavši da joj nikada nije bilo lepše nego sada.

Partner Lidije Vukićević čini je srećnom svakog dana

– Mnogo sam emotivno ispunjena. Tu nema razmišljanja. Baš jesam na jedan najlepši mogući način. Ovo je jedna ljubav, veza, inspiracija i zaista mi je predivno jedno duže vreme. Nije mlađi baš toliko od mene kako se piše, mada mene godine ne zanimaju.

Instagram

 

Sve što je ljudska povezanost nema veze s glavom. To je pitanje iskustva i okolnosti u kojima je odrastao i šta je preživeo i prošao.

Zrelost nema veze s godinama. Bitno je da je muškarac ličnost, da ima iskustvo, stav i sebe, samo me takvi muškarci intrigiraju.

Iz mog iskustva čim počnete da otkrivate nešto kao da umanjujete sreću. Kao da ste nekome dali jedan deo. Ja ne pričam jer želim da imam samo za sebe i da mi traje i da ne parčam.

Nikad nisam sigurna u nešto, u tome i jeste izazov.

Kako stvari stoje za sada nećemo saznati kako izgleda partner Lidije Vukićević koji joj svakodnevno unosi radost u život, ali jedno je sigurno – ljubav je jaka i stabilna te mesta bilo kakvim spekulacijama nema.

Kako stvari stoje za sada nećemo saznati kako izgleda partner Lidije Vukićević koji joj svakodnevno unosi radost u život, ali jedno je sigurno – ljubav je jaka i stabilna te mesta bilo kakvim spekulacijama nema.

gloria.rs
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci