[acf field="pre_title"]

Ovo je potez Milice Pavlović zbog kog joj svi aplaudiraju!

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Jelena Gluščević
Jelena Gluščević
Novinar na Toxic TV

Pevačica Milica Pavlović još jednom je pokazala koliko je osetljiva na decu i starije ljude, te je svoju humanost pokazala na delu. Ona je danas obišla Svratište za decu na Novom Beogradu i ovoj ustanovi donirala je prečišćivač za vodu.

Milica Pavlović, foto: Privatna arhiva

Milica se pojavila vidno raspoložena, a deca su se oduševila kada su je ugledala, te se pevačica odmah fotografisala sa njima. Otkrila nam je i kako je izgledao susret sa dečicom, kao i to šta su joj oni rekli:

– Pričala sam sa dečicom, svi su me lepo dočekali. Neko hoće da bude dizajner kada poraste, neko fudbaler. Kristijano Ronaldo je još uvek većini dečaka idol, neverovatno, da se posle toliko godina nije pojavio neko novi. Jedna devojčica hoće da bude doktorka, jedan dečak policajac – pričala je nasmejana Milica ekskluzivno za Toxic, pa dodaje:

Milica Pavlović, foto: Privatna arhiva

– Taj dečak što je rekao da želi da bude policajac mi je obećao da mi neće davati kazne, već ću možda moći da se provučem uz neku novčanicu. Šalim se naravno – kroz smeh istakla je pevačica, pa se osvrnula na to kako misli da treba da postoji više ovakvih ustanova:

– Saznala sam da u Beogradu ima dva Svratišta, a u Novom Sadu jedno, znači 3 za celu Srbiju. To je malo, treba da bude više ovakvih ustanova, a ja apelujem i uvek ću apelovati na svoje kolege da pomažu koliko mogu – rekla je Pavlovićeva.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Jelena Gluščević
Jelena Gluščević
Novinar na Toxic TV

Povezani članci

 

Najnoviji članci