[acf field="pre_title"]
ŽENI SE SLOBA RADANOVIĆ!

Pevač govorio o proširenju porodice, priznao da će ljubav sa Jelenom krunisati BRAKOM!

Pevač Sloba Radanović govorio je o aktuelnostima iz svog života.
[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Na samom početku razgovara Sloba Radanović osvrnuo na celu situaciju sa pandemijom.

– Fino sam se snašao tokom korone, bitno je da imaš nekoga da podeliš sve ovo. Javnih nastupa ne manjka, radimo dosta, obišli smo gde god smo bili pozvani, ali to ništa nije do nas. Ja na mojim nastupima dajem 200 posto sebe, volim da nastupavam, volim tu energiju koju imam sa publikom, trudim se da svaku emociju dočaram na pravi način i vidim da se to ljudima dopada, valjda radimo nešto kako treba – kaže Sloba u emisiji „Premijera – Vikend Specijal“.

Pričao je i o svojoj verenici Jeleni Đuričanin.

– Zdrava, živa, dobro je… Sve je u najboljem redu, da je bolje, ne bi valjalo! Ona se trudila da izbegne medije, nije ona iz obog sveta, ali kad god se pojavimo zajedno, to je neizbeženo i normalno da mi imponuje – iskren je Sloba, pa otkriva šta mu trenutno smeta u životu:

– Gde god se okreneš, nešto nije idealno. Trenutno je to kilaža. Dosta vežbam, svaku vrstu treninga volim, to preferiram i ljudi ugolavnom nisu navikli na ovakve pevače koje izgledaju kao ja. Ne volim alkohol, vodim neki drugačiji život i da nema tog treninga, mislim da bih poludeo – kaže pevač.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci