[acf field="pre_title"]

Pevačica Stojanka Nedeljković otkrila koja je tajna uspešnog braka:“Nema provere, nema ljubomore, to ne postoji jer sam ja sigurna u sebe!“

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Pevačica Stojanka Novaković Stoja poslednjih godina, po mišljenu mnogih, izgleda bolje nego ikada, a sada je otkrila tajnu svog izgleda.

– Praznike ću provesti tako što ću da spavam, jedem, šetam, pa opet spavam, opet jedem i u krug. Što više jedem, to bolje izgledam. Tako je poslednjih 10 godina, zato sam rešila da jedem i da budem srećna – rekla nam je Stoja, pa prokomentarisala svoju karijeru i udarila na kolege.

– Meni ništa nije teško jer pratim samo sebe i bavim se samo sobom. Kada svi budu naučili da se bave samo sobom, da gledaju na to kako izgledaju, kako pevaju, kakve tezge imaju i koliko razađuju, kada shvate da nije sve u ogovaranju i pljuvanju, nagradiće ih Bog.

Stoja se dotakla i teme svog uspešnog braka, te otkrila da ne postoji formula.

– Treba samo da ga pustite niz vodu, pa neka teče, neka ide, neka radi šta hoće. Nema provere, nema ljubomore, to ne postoji jer sam ja sigurna u sebe. Najbolja sam i riba i žena – rekla je, pa se dotakla popularne teme razvoda.

Toxic.rs/Blic
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci