[acf field="pre_title"]
SREĆNE VESTI U PORODICI TEODOSIĆ

Porodila se glumica Jelisaveta Orašanin

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Glumica Jelisaveta Orašanin i njen izabranik, košarkaš, Miloš Teodosić su ponovo postali roditelji. Lepa glumica se danas porodila i na svet donela zdravog dečaka. Kako ističe, sve je prošlo u najboljem redu i ona se oseća odlično. Svoje poslednje trudničke dane je provela u Bolonji zbog Miloševog poslovnog angažmana, a već duže vremena žive na relaciji Srbija-Italija.

Podsetimo, njih dvoje su u srećnom braku od 2017. godine, a dve godine kasnije su dobili ćerkicu Petru koja se rodila u Americi.

Između ostalog, Jelisaveta je tokom prve trudnoće imala probleme, ali o tome nije često govorila. Međutim, jednom prilikom je rešila da otkrije sve o svojoj borbi za potomstvo kako bi drugim ženama, koje su odustale od majčinstva, dala vetar u leđa da nastave da se trude.

„Tokom čitave trudnoće primala sam redovnu terapiju jer mi je dijagnostikovan visok rizik na trombofiliju. Nažalost, testovi su kod nas veoma skupi, tako da se rade tek pošto žena doživi tri pobačaja. Ne volim da pričam o privatnim stvarima, ali ovo iskustvo želim da podelim upravo da bih ženama prenela poruku da ne odustaju“- istakla je tada glumica za „Story“.




Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci