[acf field="pre_title"]

PRAVA DAMA! Sestra Nataše Bekvalac blista u šestoj deceniji

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Nataša Bekvalac od kako je kročila na domaću muzičku scenu, privlači pažnju publike, kako svojim izgledom tako i pesmama koje traju.

Nataša nije jedinica, ima dve rođene sestre Kristinu i Draganu Bekvalac.

Kristina je najmlađa dok je Dragana najstarija među njih tri o kojoj se i najmanje zna.

Dragana je već godinama uspešna biznis žena, srećno je udata za Mihaila Šekularca i s njim ima dve prelepe ćerke koje se bave muzikom i sportom.

Najstarija sestra Bekvalac takođe uspešno vodi dva velika salona lepote, jedan u Novom Sadu, a drugi u luksuznom naselju na Novom Beogradu.

Svojim izgledom može se slobodno reći da može da parira mnogim mlađim ženama sa domaće estrade, iako je zagazila u šestu deceniju.
– Mislim da svako iskustvo, pa i ono iz detinjstva, doprinosi da danas budemo ovo što jesmo. Veoma sam ponosna na puteve kojima nas tri koračamo, na odnos koji imamo i na našu decu. Mislim da je ženska samostalnost veoma važna, na to sam posebno ponosna kod nas tri. Ali isto tako dolazi i do razmirica između nas. Kristina i ja češće dolazimo u sukobe jer radimo zajedno, ali na kraju sve bude vrlo smešno. Moje sestre su moja najveća podrška i moć, moć najčvršći oslonac, moji partneri u dobru i zlu. Boze, možda zato nisam u braku (smeh) – napominje Bekvalčeva kojoj je važna podrška porodice.

Kurir.rs/
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci