[acf field="pre_title"]

Prelepa Neda Ukraden o svom izgledu koji svi zadivljenu komentarišu:“Bog mi je dao ovakvu građu i takvo lice!“

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Neda Ukraden uveliko je zagazila u osmu deceniju života, a o njenom mladolikom izgledu svi pričaju. Zanimljivo je da se pevačica nikada nije podvrgla estetskoj hirurgiji, a osim dobre genetike za njen izgled zadužena je i adekvatna i kvalitetna nega.

– Nemam u sebi ni gram silikona. Postoji kraljevski piling i tretman koji praktikujem godinama na svakih šest meseci. Čini mi se da mi on prija i da se rezultat vidi – otkrila je Neda za Alo.
Kao devojka nije bila srećna što njen izgled odudara od trenda „mršavosti“.

– Bog mi je dao ovakvu građu i takvo lice. Kad se samo setim koliko sam plakala zbog toga kad sam bila mlađa, a sada sam presrećna. Stalno sam se žalila mami što mi je podarila okrugle obraze umesto da budem duguljasta i mršava. Takođe, svakog jutra radim vežbe i vodim računa o svom telu, ne samo o licu – rekla je.

Naravno, vežbe za telo su njena svakodnevica gde god da se nalazi, ali nema angažovanog trenera jer joj se ne isplati zbog čestih putovanja.

– Ne odlazim u teretane, zbog mog posla koji podrazumeva stalna putovanja propalo bi mi članstvo u svakoj. Umesto toga, gde god se nalazila, u kojoj god hotelskoj sobi bila, prostrem peškir na pod i petnaestak minuta radim sklekove i trbušnjake – ispričala je Neda.

24.sedam
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci