[acf field="pre_title"]

Preminula glumica Mira Furlan

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Legendarna jugoslovenska glumica, Mira Furlan, umrla je u 66. godini, objavljeno je na njenom zvaničnom Tviter nalogu. Zbog teške bolesti, poslednjih nekoliko meseci glumica je provela u teškom stanju boreći se za život. Iako joj je u bolnici u SAD pružena najbolja moguća bolnička nega, bolest je, nažalost bila jača.

Navodno je već duže vreme bolovala od virusa Zapadnog Nila, navodi „Večernji.hr“, a kako prenosi Variety, glumica je preminula u sredu 20. januara.

-Ovo je noć velike tuge, naša prijateljica i saputnica otišla je putem na kom je više ne možemo uhvatiti. Ali kao i sa svim drugim, stići ćemo je jednom i verujem da će imati mnogo priča za nas tada i da će još mnogo važnih uloga podeliti sa univerzumom – napisao je Majkl Stražinski.

Mira je rođena u Hrvatskoj 1955. a u Americi je živela od 1991. godine kad je zbog rata emigrirala sa suprugom. Kreator serije „Vavilon 5“ u kojoj je igrala i koji se oprostio od nje na društvenim mrežama, rekao da je već neko vreme imala probleme sa zdravljem.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Povezani članci

 

Najnoviji članci