[acf field="pre_title"]

PROGOVORILA O NOVOM DEČKU! Danijela Dimitrovska otkrila detalje odnosa sa Jevremom! „Srećna sam“!

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Manekenka Danijela Dimitrovska pojavila se na promociji albuma mlade pevačice Sare Jo i svojim izgledom zasenila sve.

Danijela je otkrila da je konačno srećna u ljubavi sa biznismenom :

– Srećna sam. Sve je uticalo, život, osvešćivanje, sazrevanje, neke nove faze u životu i moj sin – priča sa osmehom na licu i dodaje:

– Došla je faza života kada se sve manifestuje. Ceo život je ta neka amplituda koja ima uspone i padove. Nikada nije idealno, ali sam ja zahvalna i srećna i cenim svaku lekciju koja mi dođe na put.

Kako kaže, na svim životnim poljima joj vladaju sreća i harmonija.

– Ja sam osoba koja je ispunjena sa svih strana. Prvo, ljubav crpim iz svog deteta. To je ta čista i bezuslovna ljubav, nema ništa lepše od toga. Partnerska, roditeljska, sestrinska, sve se to podrazumeva, ali ona primarna koja mi daje gušt kada je najteže je moj sin – iskrena je Danijela koja je potom priznala da je korigovala mane koliko je uspela:

– Ja sam kontrol-frik, ali vremenom i godinama učim da što manje budem pod kontrolom konstantno. Vrlo sam odgovorna jer sam pre svega roditelj. Bik sam, ali Strelac u podznaku, pa imam balans. Jedan sam leptirić koji tako vileni i leprša.

Ne krije da je srećna povodom prvog albuma drugarice Sare Jo.

– Sve sam preslušala. Sara definitvno pomera granice u skladu sa svojim rastom i sazrevanjem. Multitalentovana je osoba, sve je bolja i osvešćena je. To je jako bitno jer im talentovanih osoba, ali nemaju svest o tome i ne znaju kako da kanališu to. Ona sve to zna – završava Danijela Dimitrovska.

 

alo.rs

Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

Najnoviji članci