[acf field="pre_title"]

Prva izjava Dragana Bjelogrlića nakon pritvora: „Žao mi je što sam naseo na provokacije!“

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Jelena Gluščević
Jelena Gluščević
Novinar na Toxic TV

Glumac Dragan Bjelogrlić je saslušan u svojstvu osumnjičenog za nasilničko ponašanje čija je žrtva bio reditelj Predrag Gaga Antonijević na koga je juče ujutru fizički nasrnuo u kafeu hotela „Ambasador“ u centru Niša.

Nakon saslušanja tužilaštvo je odlučilo da mu ukine zadržavanje koje je juče određeno Bjelogrliću, zbog čega je prošlu noć proveo u pritvorskoj jedinici KPZ u Nišu.

Gaga Antonijević o Katarini Radivojević: "Rekla je da bi me i ona ubila!"
Predrag Gaga Antonijević, foto: Ata images

– Žao mi je što sam naseo na grozne provokacije gospodina Antonijevića koje traju više od godinu i po dana. Žao mi je što se gospodin Antonijević ne znam zašto, pojavio baš u trenutku kada sam imao dve veličanstvene premijere. Žao mi je što nisam izdržao da dostojanstveno ignorišem njegove grozne provokacije, što sam dozvolio da ovo baci senku na ova dva divna događaja. Žao mi je što sam to uradio – istakao je Bjelogrlić neposredno nakon što je izašao iz niškog Osnovnog javnog tužilaštva.

Dragan Bjelogrlić, foto: Ata images

– Uvek sam se pitao zašto volim ovaj grad, shvatio sam da je to zato što je i u najtežim trenucima ovaj grad uz mene. Zahvaljujem se tužilaštvu što su bili profesionalni, što nisu podlegli pritiscima, što sam uspeo da objasnim šta se zaista desilo, jer ništa nije bilo onako kako su pisali režimski tabloidi – rekao je popularni glumac i reditelj.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Jelena Gluščević
Jelena Gluščević
Novinar na Toxic TV

Povezani članci

 

Najnoviji članci