[acf field="pre_title"]

PRVI BRAK SANJE KUŽET! Ovo je njen prvi muž sa kojim ima sina!

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Sanja Kužet uživa u braku sa Nemanjom Živojinovićem, sa kojim ima sina Strahinju. Lepa voditeljka razdvojila je poslovni od privatnog života, tako da se ne eksponira sa partnerom, niti voli da priča o svojoj intimi. Nešto manje dobro čuvana „tajna“ je njen prvi brak sa Zoranom Piperom, sa kojim takođe ima sina Andriju.

Sanja i Zoran venčali su se na glamuroznoj ceremoniji u jednom beogradskom hotelu, a kako pišu mediji, jedna od kuma bila je Lepa Brena.

Zoran je bio toliko zaljubljen u mladu voditeljku da ju je zaprosio samo nakon nekoliko meseci zabavljanja. Međutim, brak im je trajao samo godinu dana, ali Sanja je rekla da je sa bivšim suprugom u izuzetno dobrim odnosima.

– Družili smo se dve godine, a onda se i zaljubili, pa venčali, dobili dete, razveli, ali i dalje ostali u istoj firmi… Zoran i ja smo se posle godinu dana braka lepo, ljudski razišli. Možda će nekom to delovati i smešno, ali kod nas sve besprekorno funkcioniše, samo što nismo u zajednici. Andrija i on se viđaju, imaju normalan kontakt, mi moramo da funkcionišemo zbog deteta i želimo da ta komunikacija bude što bolja. Nije bilo ljubomornih scena, nije bilo sujete – rekla je svojevremeno Sanja Kužet.

 
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci