[acf field="pre_title"]

Reči Seke Aleksić podigle veliku prašinu u javnosti!

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Seka Aleksić važi za veoma uspešnu i porodičnu ženu koja ima sve što poželi. Armija fanova pomno prati svaki njen korak, pa nije čudo što su reči Seke Aleksić privukle veliku pažnju javnosti.

Iako o prošlosti retko govori, pevačica se u jednom podkastu prisetila kako je bivšeg partnera uhvatila u prevari, a reči Seke Aleksić pokrenule su lavinu komentara.

– Jednom sam doživela da me prevario i to sam otkrila sama. Kopala sam zato što sam osetila da sam u pravu. Primetila sam po njemu da se nešto dešava i krivo mi je što nisam to brzo sanirala. Ja sam to još pre osetila i htela sam da raskinem sa tom osobom, ali, eto, čekala sam da vidim to crno na belo – otkrila je pevačica za Blic, a reči Seke Aleksić podržale su dame koje su se bar jednom u životu našle u sličnoj situaciji.

Podsećanja radi, Seka Aleksić godinama uživa u skladnom braku sa Veljkom Piljikićem kome je podarila dvojicu sinova – Jakova i Jovana.

Porodično gnezdo svili su u Staroj Pazovi, u velelepnoj vili, u čiju su izgradnju i opremanje uložili pozamašnu svotu novca.

gloria.rs
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci