[acf field="pre_title"]

„Rekao mi je da se ne prihvatam posla ako mislim da ne mogu!“ Mirka Vasiljević o čuvenoj seriji „Ljubav, navika i panika“

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Mirka Vasiljević, koja je sa samo 15 godina u seriji „Ljubav, navika, panika“ (2005) igrala sa Sekom Sablić (Vera) i Nikolom Simićem (Mića) je svojevremeno ispričala sve o odnosu sa njima, kao i kako je provodila dane na setu.

– Svaki put kada bih počela da glumim i mlataram rukama, on bi me vaspitno šljepnuo preko dlanova i rekao: „Ne glumi rukama, već glavom“. To je jedan od značajnijih saveta koje sam usvojila – priča Mirka i objašnjava šta joj je reditelj Šuljagić rekao kada joj je ponudio ulogu:

– Pitao me je da li smatram da mogu da iznesem Janjin lik s obzirom na to da sam bila veoma mlada i neiskusna, jer sam pre toga glumila samo u filmu „Mi nismo anđeli 2“. Rekao mi je da se ne prihvatam posla ako mislim da ne mogu, jer ako ne odglumim dobro, mogu da upropastim i Seku i Nikolu. Kao iz topa sam rekla: „Mogu“! Tako je sve počelo.

Mirka Vasiljević
FOTO: PRINTSCREEN/PREMIJERA

Mirka ističe da zbog te serije godinama ne jede sendviče.

– Sada kad vidim sendviče, odmah me asociraju na seriju jer su nam ih stalno donosili tokom snimanja. Smučili su mi se i od tada ih više ne jedem – priznaje glumica.

Vasiljevićeva kaže da je često na setu učila zajedno sa svojom televizijskom sestrom Marijom Karan, koja je u to vreme bila na trećoj godini Fakulteta dramskih umetnosti.

– Sećam se da je jednom spremala ispit iz dikcije i da je na snimanje donela skripte iz kojih je učila. Sedela sam zajedno s njom i iščitavala tekst i tako sam usavršavala svoju glumu i govor – završava priču Mirka za Informer.

Kurir.rs/Informer
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci