[acf field="pre_title"]

REŠENA MISTERIJA! Marija Ramadanovski otkrila zbog čega se porodica nije pojavila na premijeri trejlera za film „Nedelja“

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Ćerke Džeja Ramadanovskog, Marija i Ana, nisu bile prošle nedelje na premijeri trejlera zafilm „Nedelja“ koji govori o životu njihovog oca.

Ipak, cela porodica je upućena u scenario, te se nadaju da će Džej biti prikazan baš onako kako ga ona pamti.

– Mi nismo bili pozvani na taj događaj. Ja nisam ni znala kada će se to desiti! Koliko sam upućena to je bila prezentacija trejera samo za medije. Znali smo da treba da bude organizovana, ali nismo znali kada. Mi smo na vezi sa svima u produkciji filma i upoznati smo sa gotovo svim dešavanjima, pa ću ja svoj sud o filmu dati kada bude bila premijera. Verovatno ćemo gledati predpremijeru takođe! Nadam se da će moj otac biti predstavljen verodostojno i baš onako kakav je bio – rekla je Marija, pa dodala:

– Mi kao porodica smo dobili scenario, ali nismo učestvovali u njemu. Ja praktično nisam bila ni rođena, pa o tom vremenu ne bih mogla ni da pričam. U fimu se obražuje period do 1992.godine, a u izradi scenarija su učestvovali tatini prijatelji koji su upućeni u sve – rekla je ona.

Ona se osvrnula i na mogući nastavak filma.

– Ako dođe do nastavka filma, ne znam koja bi glumica bi glumila mene. Mislim da ga ipak neće biti, bar za sada. Ako do toga i dođe, ako baš bude trebalo, glumila bih i ja sebe. Ali se sa time ne bih šalila jer ja ipak nisam glumica – zaključila je Marija za emisiju “Premijera vikend specijal“.

24.sedam
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci