[acf field="pre_title"]

SAMO ZA TOXIC PORTAL! Jašar Ahmedovski:“ Dugo sam iščekivao taj trenutak!“

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Legenda narodne muzike Jašar Ahmedovski pre mesec i po dana održao je veliki spektakularni solistički koncert na stadionu „Tašmajdan“ u Beogradu. Već na početku, uz pesmu „Jednoj ženi za sećanje dugo“ i uz pratnju orkestra Endžija Mavrića, uspeo je da stvori nezaboravnu atmosferu koja je trajala do samog kraja.

Nakon više od mesec dana od tog nezaboravnog događaja, Jašar je nedavno pre svog nastupa u jednom beogradskom restoranu na Autokomandi podelio svoje impresije sa ekipom Toxic portala:

-„Dugo sam iščekivao taj trenutak i trudio sam se da ljudi zaista uživaju u muzici. Moja publika je to zaslužila nakon svih tih godina podrške, kao što su i pokazali tog 9. septembra. Svi koji su prisustvovali koncertu oduševljeni su napustili Tašmajdan, s osmehom na licu i potpunim zadovoljstvom“ – istakao je Jašar.

Pevač je otkrio trenutak sa koncerta koji će mu zauvek ostati u sećanju.

„Ono što će mi zauvek ostati urezano u pamćenju jeste trenutak kada sam izveo hitove svog voljenog brata Ipčeta. Kako ste mogli videti, publika je bila u ekstazi i to nas je inspirisalo da se tokom koncerta oslobodimo redosleda pesama i spontano izvodimo one koje je publika najviše želela“- zaključuje folk zvezda.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci