[acf field="pre_title"]

SAMO ZA TOXIC PORTAL! Marija Mikić o svojoj novogodišnjoj želji:“ Samo da sve bude kako sam planirala…“

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Pevačicu Mariju Mikić sreli smo na snimanju novogodišnjeg programa na RTS-u gde upravo za naš Toxic portal otkrila stvari koje čitaoce i fanove njene muzike sigurno zanimaju. Pevačica se priprema za objavu novog albuma, a kako kaže, velika je hrabrost bila odlučiti se na to.

– Meni su očigledno svaku obeležila deca (smeh). Ali dobro, tu je i nova pesma koja je izašla i sama činjenica da smo se opredelili da pravimo album i ceo rad na tom projektu. Što bi rekao Čola: „Ništa ja tu ne bih dirala“ – rekla je Marija.

Marija priznaje da jedva čeka da okiti jelku, pre svega što će njena ćerka Đurđa sada razumeti šta je to, za razliku od prošle godine.

– Iskrena da budem, prošle godine je Đurđa bila previše mala, tako da nije ništa ni znala, a ove godine ću kititi jelku prvi put da je ona primeti i da zna. Samo koliko će jelka izdržati, to još ne znam, pošto će verovatno odmah biti na podu zbog nje. Jedva čekam, samo nikako da nađem vremena da sednem i okitim, sve mislim bolje ću sutra, prekosutra, a izgleda da neću – kaže pevačica kroz smeh.

Na kraju godine svi pravimo neku listu želja za narednu, a pevačica priznaje da se u to nikada nije previše udubljivala.

– Moja novogodišnja želja je da sve bude kako sam planirala. Nikad nisam želela ništa posebno, a dobro mi ide za sada. Samo da smo živi i zdravi, a kako treba, biće. Samo da smo vredni, da ne mislimo zlo, svako u svoje dvorište i da damo sve od sebe. Muzike će biti, pa će biti – iskrena je ona.

Nismo mogli da je ne pitamo da li planira da se opet prijavi na najpoznatije muzičko takmičenje Beovizija:

– Možda bih se nekada prijavila, sada nikako. Mislim da je za to potrebna mnogo veća priprema, dobro, ja kad sam se prijavila prvi put, nisam znala da sam trudna, ali nisam htela da odustanem. Ako se odlučim ponovo, mislim da će to biti na mnogo većem nivou.

 
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci