[acf field="pre_title"]

SAMO ZA TOXIC PORTAL! Peđa Jovanović:“ “Ako Bog da, ja sebe vidim jednog dana u Areni!“

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Baš iz njihovog muzičkog studia izašli su mnogobrojni hitovi, kako njegovi tako i od briojnih kolega. Pevač Peđa Jovanović u vikendu za nama održao prvi od sedam najavljenih koncerata u MTS dvorani:

– Ovo je zaista velika privilegija kada vam publika da toliko poverenje i želi da vas čuje i uživa u vašoj interpretaciji. Sedam koncerata je zahtevno za glas, ali pošto se radi punog srca, onda ništa ne predstavlja problem. Na svih sedam koncerata daću svoj makismum i nadam se da će publika kao i na predhodnim koncertima izaći puna lepih emocija- rekao je Peđa Jovanović

Da li mu predstavlja napor da peva sedam noći pred beogradskom publikom, a takođe rekao je da sanja i da jednog dana napuni Arenu.

“Ako Bog da, ja sebe vidim jednog dana u Areni” – rekao je.

Otkrio je da se ne pridržava nikakvih posebnih rituala pre nastupa, ali da se plaši samo jednog, a to je da će zaboraviti tekst pesme. Kako i sam kaže, trudi se da se skoncentriše da neki tekst ne zaboravi, ali da mu se upravo to desilo prošle godine dok je pevao i da je publici to čak bilo i simpatično.

“Pokušavam da se skoncentrišem da ne zaboravim neki tekst, i to je to. Moguće je da se desi, dešava se to. Meni se prošle godine desilo na na drugom koncertu, nekako zabaguje mozak. To nije strašno, čak bude simpatično publici”
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci