[acf field="pre_title"]

SAMO ZA TOXIC PORTAL! Sanja Vučić o duetu sa Teom Tairović:“ Biće fantastičan i epohalan!“

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Nedavno je Trenidng osvojila i naša popularna pevačica Sanja Vučić sa novim albumom koji je brzo prinašao put do srca slušalalaca pitali smo je koliko je dugo radila na projektu:

– „Ne volim previše vremena da odvajam za stvaralaštvo iz razloga što jako brzo može nešto da mi dosadi. Inače, kada sam izbacivala Omađijan, ja sam čekala godinu dana da izađe. Onda kada se desio moment, onda sam bila u fazonu da neće ovo proći, ne sviđa mi se, ne radi me. Ovo neće nikog da radi, ovo je bezveze. Tada sam shvatila da treba da stvaram pesme što bliže datumu izbacivanja – rekla je pevačica.

Kakav je Nući za saradnju?

– Nući je jako lak za saradnju, i vrlo lako se sve dogovorimo, još brže snimamo pesme i stvaramo pesme. On je Lav u horoskopu isto kao i ja, jer do sada sam duete samo sa Lavovima snimala. Tako da mi je nekako bio proveren recept za njega i ovu pesmu.

Šta se desilo sa duetom Teom Tairović, očekivali smo ga na albumu ?

– Desilo se da smo Tea i ja preko leta imali mnogo obaveza i dogovorile smo se da nećemo da žurimo. Dok je sa Nućijem bila obrnuta situacija jer ja volim da žurim. Tea je izrazila želju da ne želi da brza, a ja sam se složila jer želimo da to bude nešto fantastično i epohalno.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci