[acf field="pre_title"]
SKANDAL NA SNIMANJU

Saša Popović prozvao Dragana Stojkovića Bosanca

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Iako smo navikli na razne čarke između članova žirija „Zvezda Granda“, čini se da nikada nije bilo ovako. Na snimanju finalne emisije došlo je do velike svađe između Saše Popovića i Dragana Stojkovića Bosanca u kojoj su pale teške reči.

„Najteže je svirati harmoniku kao Popović kad svira. To je najteže, da ne pogrešiš u tajmingu! Ja se tome divim, ozbiljno, Sale. Ti i ja zajedno sviramo, to je strahota Božija!“ rekao je Bosanac, na šta je Popović samo potvrdno klimnuo glavom par puta.

„Ti si jedan matori jarac koji gledaš sada ovu poslednju emisiju u junu mesecu, sad si našao tu sve da nas….“-uzvratio je Popović.

„Hvala, bar da sam jarac, al’ što sam mator nije važno!“ – nasmejao se Bosanac, a Sale je prihvatio šalu, te su nastavili emisiju kada je svađe nije bilo.

„Žiri daje posebnu čar ovom takmičenju, ne mogu se uvek svi slagati. Pa i sa majkom ili bratom se posvađamo, a ne sa ljudima sa kojima poslovno sarađujemo. Sve je u najboljem redu i tako će i ostati.“-objasnio je izvor iz produkcije.

Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

1 KOMENTAR

Najnoviji članci