[acf field="pre_title"]

Saška Đoković progovorila o braku sa Đorđem:“Briga oko deteta je obostrana!“

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Mlađi brat Novaka Đokovića, Đorđe Đoković, nedavno je proslavio prvu godišnjicu braka sa suprugom Saškom Veselinov koja mu je rodila sina Aleksandra. Mladi par uživa u roditeljstvu i deli obaveze oko naslednika, o čemu je Saška nedavno govorila.

– Često čujem da žene govore: ‘Muž mi ne pomaže oko deteta.’ Ne mogu da razumem te žene i kako uopšte pristaju na odnose u kojima se obostrana briga oko deteta ne podrazumeva?!

U našem slučaju, Aleksandar je došao iz čiste ljubavi u naše živote. Jedva smo čekali da ga upoznamo, pa sve obaveze oko njega radimo zajedno. Smatram da je to normalno i prirodno – rekla je supruga Đorđa Đokovića, pa progovorila o proširenju porodice.

instagram

– Zaista uživam u svakom trenutku s Aleksandrom, zaljubljena sam u naš odnos. Neretko se dešava da ga probudim poljupcima, ne mogu da objasnim tu vezu između njega i mene.

Ali ja sam zaista jako mlada, imam tek 23 godine i nigde ne žurim. Naravno, biću srećna ako se naša porodica u budućnosti bude širila – zaključila je dizajnerka, pa je sigurno da je sa brakom Saške Veselinov i Đorđa Đokovića sve u najboljem redu.

gloria.rs

 
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci