[acf field="pre_title"]

ŠIROKO! Predrag i Ana Rajković grade penthaus od 500.000 evra!

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Reprezentativac Srbije Predrag Rajković i njegova supruga Ana smatraju da je najbolja investicija ulaganje u nekretnine, te su rešili da kupe jednu od 150 kvadrata.

Naime, par želi da stambeno obezbedi svoje naslednike, te su pikirali jednu zgradu u srcu Vračara, gde grade penthaus vredan pola miliona dolara.

Završetak gradnje je planiran za kraj godine, te se tada očekuje i useljenje porodice Rajković, piše Telegraf.rs. Kako se navodi, ova nekretnina ima ogromnu terasu i dvorište gde su smeštena čak dva manja bazena.

Terasa koja se nalazi tik iznad njihovog stana prostire se na površini od 200 kvadrata i predviđena je za odmor i relaksaciju. Na njoj će Rajkovići moći da roštiljaju, ali i da se zabave na bazenu.

Dvorište zgrade je ogromno i takođe je na raspolaganju stanarima, a u njemu se takođe nalazi bazen koji će biti okružen zelenilom.

Inače, iako su tokom boravka u Francuskoj čak dva puta bili na meti lopova koji su iz njihovog doma odneli sve što je bilo vredno, to ih nije obeshrabrilo, te su nastavili sa ulaganjima.

– Peđa i ja uvek razmišljamo o budućnosti i tri koraka unapred, zato i ulažemo u nekretnine. Ima ko da nasledi i cilj nam je da nam deca budu obezbeđena, a nekretnine su najbolja sigurnost – rekla je Ana za pomenute medije.

 

24sedam.rs
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci