[acf field="pre_title"]

Slađa Delibašić: „U Novoj godini želim novu ljubav…“

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Sa jednom od najvećih zvezda devedesetih godina, prezgodnom, vrednom i ambicioznom Slađom Delibašić imali smo prilike da se nedavno družimo.

Otrkićemo vam jednu tajnu, čim smo ugledali pevačicu ostali smo bez teksta. Bez ikakvog laskanja tvrdimo da žena izgleda sajajno, kao i da joj godine ne mogu apsolutno ništa. Upravo zbog toga usledilo je sasvim logično pitanje na samom početku našeg razgovora.

Kako da jedna takva žena, majka, borac, nema pored sebe muškarca koji bi ostao da traje u dvoje i da joj parira?

„Uhh, kakvo pitanje… Pa nema, iskreno nema. Ne verujem ti ja u to Deda Mraz, želje, čestitke, kako već ide redom (smeh). Najbitnija mi je moja porodica, dakle moja deca i unukica, naš posao i naši životi, sve ostalo dođe i prođe. Volela bih da u narednoj godini upoznam nekog, ajde da kažem, prijatelja za ceo život. Ni ovako mi ništa ne fali, radim, devojke su stalno kod mene iako živimo odvojedno, ne osećam samoću. Naravno, kao svaka normalna osoba volela bih da imam nekog pored sebe, ali eto…“ – bila je iskrena Delibašićeva za Toxic portal, a za onda je imala i jednu lepu poruku za sve naše čitaoce:

„Svim dobrim ljudima koji čitaju Toxic portal, istinu i lepe stvari koje su zaista takve kakve jesu, želim sve najlepše u predstojaćoj godini. Ljubi vas i voli vaša Slađa Delibašić“-završila je pevačica.

Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Povezani članci

Najnoviji članci