[acf field="pre_title"]

Slaven Došlo: „Zbog popularnosti sam pribegao alkoholu!“

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Jelena Gluščević
Jelena Gluščević
Novinar na Toxic TV

Glumac Slaven Došlo proslavio se 2015. godine kada se prvi put pojavio u filmovima „Pored mene“ i „Panama“. Nakon toga njegova glumačka karijera krenula je uzlaznom putanjom, a te godine je i postao miljenik publike. Međutim, malo ko zna kroz šta je sve prolazio zbog iznenadne i velike popularnosti.

– Ta 2015. godina je za mene bila mnogo intenzivna. Tada se upravo i dešavalo sve to što kažeš da glumci pribegavaju alkoholu. Kod nas je to sve normalno. Popiješ pet rakija čim sedneš negde, tako sam i ja isto. Ne mogu reći da mi nije bilo zabavno u tom trenutku. Posle sam nekako preformulisao sve te stvari. Dosta sam ja lutao u svemu tome, šta bih ja, kako bih ja? Kako ja uopšte želim da živim? Prvo nisam bio ni svestan određenih stvari, a većina tih priča u suštini nije baš ni za prepričavanje iako su dosta duhovite – ispričao je glumac za „Mondo“, pa dodao:

– Svi smo prošli te neke periode. U jednom trenutku moraš da se sabereš, pa da kažeš sebi: „Ajde okej, šta te zanima zapravo?“ Nije život samo provod. Glumac Vil Smit je baš pričao o tome da svi misle da je sreća uživanje. Znaš, kao što više uživanja u svemu, ali sreća je zapravo mir – ispričao je Slaven.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Jelena Gluščević
Jelena Gluščević
Novinar na Toxic TV

Povezani članci

 

Najnoviji članci