[acf field="pre_title"]
Sa sobom vodi i partnerku Jelenu, a poznato je gde će živeti!

SLOBA RADANOVIĆ PAKUJE KOFERE I ODLAZI!

Iako je Sloba ranije rado govorio o privatnom životu, to se sada promenilo
[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Sloba Radanović i njegova verenica Jelena Đuričanin su se, prema pisanju medija, skućili u novom domu na Paliluli.

Njih dvoje su s Novog Beograda, gde su živeli, prešli u novi dom u gradu.

Kako se navodi, Radanović je mesecima razgledao nekretnine po prestonici sa željom da se u jednoj skući, a nekretnina za koju su se zajedno odlučili, po svemu sudeći, ima sve što je paru potrebno za život iz snova.

– Nekoliko puta smo videli Slobu. On živi u ovoj novoj zgradi. To je ceo kompleks, njegov stan je na drugom ili trećem spratu. I njegovu verenicu viđamo. Oboje su ljubazni. Zasad nisu pravili žurke. Lepo se ponašaju. Žive mirno. Ta devojka je uglavnom s decom. Pevača sam viđao i u lokalnoj pekari i prodavnici. Deca ga vole, hoće da se slikaju s njim, a on svima izlazi u susret. Dobar je komšija, nemam lošu reč da kažem – ispričao je za pomenuti list jedan komšija.

Sad kad su se skućili, Sloba i Jelena spremaju se i za venčanje. Prema pisanju medija, njih dvoje bi sudbonosno „da“ trebalo da izgovore 14. februara, na Svetog Trifuna, odnosno na Dan zaljubljenih. Oni pripremaju intimno venčanje, koje će biti upriličeno u jednom manastiru, a prisustvovaće mu najuži članovi porodica Radanović i Đuričanin, kao i Jelenina deca iz prethodnog braka. Nakon crkvenog, održaće se i ceremonija građanskog venčanja u jednom prestoničkom restoranu.

Iako je Sloba ranije rado govorio o privatnom životu, to se sada promenilo.

– Nekad nešto treba zadržati i za sebe. Živim svoj život, a moju publiku zanima samo gde pevam, mislim da ih ne zanima šta radim, gde živim, da li sam u braku ili ne. Neću da opterećujem ljude – rekao je on jednom prilikom za medije.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci