[acf field="pre_title"]

STIGLE RODE! Ljuba Perućica postao tata, na svet došao naslednik Aleksej

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Supruga pevača Ljube Perućice, Katarina Kolozeus se porodila i na svet je donela sina kom su ponosni roditelji dali ime Aleksej.

Pevač je odmah na Instagramu podelio srećne vesti, objavio fotografiju supruge i naslednika iz porodilišta, i napisao emotivnu poruku.

Pišem pa brišem i ne znam ni sam odakle da počnem, pa je najbolje da vam prvo napišem:Postao sam tata! Nešto malo pre 3 sata ujutru, 9.novembra 2023. godine, na svet je došao jedan maleni, premaleni dečak. On je ostvarenje svakog našeg sna, svake želje i mašte, svake molitve dragom Gospodu Bogu! Kad god smo pomišljali zelju, ona i ja smo mislili na istu stvar. Nije bilo bitno da li je to rođendanska ili novogodišnja zelja, ili je neko od nas dvoje pronašao trepavicu na tuđem licu (pa smo morali da je oduvamo i biramo čija je želja jača) ili je neko video zvezdu padalicu ili su se poklopile kazaljke na satu ili bilo koja druga bezazlena stvar, uvek smo imali iste misli. Svaka naša molitva bila je upućena tebi sine. Hvala dragom Gospodu na najvećem životnom poklonu, napisao je ponosni tata i odmah se zahvalio supruzi.

– E sad, njeno veličanstvo, moj životić, heroj, borac, snaga, ljubav, prijatelj, saputnik, moja desna i leva ruka, moje sve! Hvala ti živote što si sve učinila da na svet doneseš ovo naše čudo. Ti i ja znamo. Hvala ti kao nikada do sada! Moram da kažem da ti se divim! Hvala beskrajno, hvala Bogu što mi te je sačuvao. Ljube vas sve i vole Mama, tata i ALEKSEJ – piše u objavi Ljube Perućice.

Inače, ime Aleksej znači:“zaštitnik“.

 

 
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci