[acf field="pre_title"]

Suzana Mančić: „Tužno je ovo vreme koronavirusa, ne mogu kod muža da odem!“

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Loto devojka, sex simbol, pevačica, glumica ili voditeljka? Koje zvanje biste pre dali Suzani Mačić? Iako je već ušla u sedmu deceniju života, čini se da joj godine ne mogu ništa. Međutim, kao i svima tako i Suzani celokupna situacija sa koronavirusom kvari planove tokom čitave godine.

„Tužno je ovo vreme korone! Stalno testovi, ispitivanja, ne mogu da odem kod svog muža na miru. Ponovo se uvodi karantin za nas koji dolazimo iz drugih država, pa nam se onda ni ne isplati da bilo gde mrdamo. Odeš tamo oni te zatvore, vratiš se ovamo oni te zatvore. Naravno, vodim računa, peremo rukice, alkohol je uvek tu, dezinfekcija obuće i odeće, ali nekako kada pogledam sve mi to unosi neku tugu. Neminovno je da će i ova korona proći kao što je prolazilo sve do sada, ali pitanje je vremena.“-objašnjava Suzana, a mi smo je pitali kako održava kontakt na daljinu sa suprugom koji živi u Grčkoj:

„Čujemo se preko vibera i ostalih društvenih mreža, trudim se da uvek budem sređena, ne skidam šminku uveče dok mi on ne poželi laku noć što svakako preporučujem devojkama, da uvek budu lepe, sređene za svoje momke i muževe.“-zaključila je Mančićeva za Toxic.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci