[acf field="pre_title"]

Sve zarad potrebe predstave! Svetozar Cvetković u do sada neviđenom izdanju!

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Glumački par Svetozar Cvetković (63) i Jelena Đokić (44) razveli su se u martu ove godine nakon 16 godina braka. Nakon rastanka je glumac odlučio da otputuje u Ameriku, ali se ubrzo i vratio u Srbiju.

Cvetković je u Americi bio jer je pozorište Atelje 212 gostovalo u Njujorku, a društvo mu je pravio glumac i kolega Ivan Mihailović. Kako su preneli mediji, po povratku u Srbiju on slobodno vreme koristi da prošeta psa i da popriča sa komšijama.

Njegova najnovija fotografija na Instagramu pokazuje glumca potpuno drugačijeg izgleda od onog na koji smo navikli. Svetozar je za potrebe predstave pozirao sa bradom, pa sede duge vlasi potpuno menjaju njegov dobro poznat lik.

Kako je najavio u pitanju su pripreme za predstavu „Art“. Ono što je reakcija mnogih jeste da glumcu dobro stoji brada i da izgleda osveženo.

Podsetimo, Jelena Đokić i Svetozar Cvetković nakon razvoda ostali su u korektnim odnosima, ipak očigledno nedovoljno dobrim da nastave da dele lepe trenutke

Tek kada su pre više od godinu dana stavili tačku na svoj brak, Jelena Đokić i Svetozar Cvetković postali su značajno interesantniji medijima i široj javnosti. Svaki korak bivših supružnika, među kojima je 19 godina razlike, u stopu se iz dana u dan prati, a sve u cilju da se dozna da li su zaista, zbog dece Klare i Luke, u odličnim odnosima, kako oni to za javnost predstavljaju.

Jedan detalj nedavno odao je glumca i glumicu, a govori više od onoga što su njih dvoje spremni da kažu za štampu i portale. Naime, Jelena je pre par dana obeležila 45. rođendan i na svom „Instagramu“ pokazala od koga je sve dobila čestitke. Među onima koji su joj putem društvenih mreža poželeli sve najbolje našli su se Branislav Trifunović, Suzana Lukić, Danica Maksimović, dok je čestitka njenog bivšeg izabranika, koji je inače vrlo aktivan na društvenim mrežama, ovoga puta izostala.

Sve govori da su odnosi među bivšim ljubavnicima ipak drastično zahladneli, a evo kojim rečima je Jelena obajasnila kako se nosi sa stvarima koje se ne mogu vratiti.

– Dobro je stajati na svojim nogama. Često sam ostajala bez baze, stvoriš negde neke ljude, pa se premestiš, i onda se pitaš šta ćeš sad s onim. Vremenom, to iza tebe bledi – napisala je dramska umetnica, koja je na dan rođendana objavila i čestitku muškarca koji se na „Instagramu“ potpisuje kao Vinko Radovani, te su mnogi odmah posumnjali da je on razlog Svetozarove ćutnje.

espreso.co.rs
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci