[acf field="pre_title"]

Toxic ponovo pomera granice! Simon Leviev: “Da sam kriv ne bih bio ovde sa vama i slobodno se kretao!”

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Nije tajna da je zavodnik Simon Leviev svojim prevarama zaintrigirao “Netfliks” do te mere,  da snimi dokumentarac o njemu pod nazivom “The Tinder Swindler” koji je privukao veliku pažnju javnosti.
Upravo ova svetska faca stala je ispred objektiva Toxic televizije i iznela stvari koje do sada niko nije znao. Jedino i ekskluzivno svoje poverenje traženi izraelac poklonio pomenutoj produkciji. Te je otkrio da je otac dvoje dece, da ima ćerku i sina. Kao i da nikada nije povredio ni jednu devojku ili ženu.
Simon Leviev, instagram
“Niko me nikada nije pitao da li sam toliki prevarant i da li sam toliko varao kao što se piše. Ako je sve to istina… Pa još uvek letim svojim privatnim avionom. Još uvek putujem po najboljim i najluskuznijim mestima. Još uvek imam obezbedjenje. Kako ako krade i lažem?”-bio je direktan Leviev za Toxic.
Inače, prema pisanju medija pored žena koje je navodno varao, poznat je po organizaciji lažnih investicijskih seminara. Koristeći svoj šarm i retoričke veštine, Leviev je uspevao da ubedi ljude da ulažu velike sume novca u različite sumnjive projekte. Obećavao je neviđene povrate na uloženi novac, što je privlačilo mnoge željne brze zarade. Medjutim, ostao je dosledan sebi i odgovorio:
“Ako je sve to tačno, kako se slobodno krećem i sedim ovde danas sa vama?!”-rekao je Simon.
 
Koliko je zapravo Simon ljudi prevario? Zbog čega? Da li ga se danas devojke plaše i kakve planove ima kada je u pitanju srpska prestonica? Sve ovo i mnogo više od toga, saznaćete u premijernim izdanjima DeToxic emisije – sreda 12h kao i petak 12h.
 
Budite uvek u centru dešavanja, gledajte Toxic Tv!
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci