[acf field="pre_title"]

SVETSKA A NAŠA! Ekskluzivni intervju za TOXIC PORTAL sa NINOM BADRIĆ!

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

U nedavnom intervjuu za naš Toxic portal poznata pevačica Nina Badrić je otvoreno iznela svoje stavove o društvenim mrežama i otkrila koliko je aktivna na njima. Njeni komentari su privukli pažnju javnosti, a njeno iskreno mišljenje izazvalo je različite reakcije.
Pevačica je istakla da društvene mreže predstavljaju dvostruki mač u današnjem svetu. S jedne strane, pružaju neverovatne mogućnosti za povezivanje sa fanovima i promovisanje umetničkog rada. S druge strane, naglasila je da su društvene mreže postale preveliki deo naših života, što često dovodi do negativnih posledica.

-„Ne dajem „sve“ na društvenim mrežama dajem na kapaljku što se kaže jer još nisam načisto s njima. Njima se treba znati služiti, kao i internetom općenito jer sve ostaje zaspisano za sva vremana. Prvih par godina ni ja nisam imala percepciju o tome , aki čudno je vreme došlo ne sme se čovek više ni našaliti od srca, da se to ne bi krivo protumačilo.“

 

Da li imate u planu da dolazite češće u Beograd? Možda da i ovaj koncert u „Topčidercu“ bude tradicija.

-„Prije svega drago mi je i zahvalana sam što ste me pozvali, što je pozornica fantastična a ambijent predivan. Prvi put sam ovde imaću i tu koncert što se Beograda tiče, mislim da nema više nijedne lepe letnje terase ili kluba, da je na ovakvom nivou a da nisam nastupila.“

Priča se o jednom iznenađenju koje ćeš prirediti Beograđanima hoćeš li nam otkriti zvanično šta je u pitanju:

-„Nećemo još ništa reći, o tom potom.“

Kakva očekivanja imaš od dueta sa svojim dragim prijateljem Petrom Grašom?

-„Nakon svih ovih godina najlepše će biti ako ljudi upola zavole pesmu kao što smo mi, a do tada neka slušaju pesmu „Nemoj“- istakla je prelepa Nina.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci