[acf field="pre_title"]

Svi detalji Anastasijine i Nemanjine svadbe! Privatni avion za goste, a iznenadićete se o broju gostiju!

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Anastasija i Nemanja Gudelj napraviće gala svadbeno veselje u Španiji i to krajem ove godine u decembru, kada fudbaler ima pauzu.

Pripreme su uveliko u toku, a kako stvari stoje, čitava ceremonija će biti visoko luksuzna. Ipak, ćerka Cece Ražnatović odlučila je da ne organzuje veliku svadbu, već će osim njihovih najbližih, biti oko 50 zvanica na veselju. Od toga, sa Anastasijine strane porodica Ražnatović u koju spadaju njena majka Ceca, tetka Lidija sa porodicom, zatim Veljko i Bogdana i Anastasijinih sedam-osam prijatelja, među kojima će biti i kuma. Gudelj zove svoju porodicu i saigrače iz kluba.

Venčanje i slavlje dogodiće se u jednom luksuznom hotelu u Sevilji, gde će mladenci svojim gostima platiti i smeštaj, a prethodn i avionske karte.

– Anastasija za svoje goste iz Beograda organizuje avon i oni će svi dobiti avio karte i nekoliko dana smeštaja u hotelu u kome će biti svadbeno veselje i organizovano. Oni će na tom veselju obaviti građansko venčanje i tada će Anstasija i zvanično uzeti prezime Gudelj – ističe izvor i dodaje sa ona već uveliko traži venčanicu.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci