[acf field="pre_title"]

Svi detalji Anastasijine veridbe! Evo koliko košta prsten, gde će biti svadba i koje prezime uzima mlada!

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Anastasija Ražnatović (25) udaje se za Nemanju Gudelja (31) i uzima njegovo prezime!
Cecinu ćerku je na Ibici zaprosio fudbaler, a ona je odmah rekla „da“.

– Anastasija nije očekivala da će naizgled obična večera na Ibici biti noć koju će pamtiti celog života. Nemanja je sve tajno organizovao i imao je ogromnu tremu kako će sve da ispadne. Potrudio se da sve bude romantično, sa mnogo cveća i balona. U jednom trenutku tokom večere pitao ju je da se uda za njega, Tasa je, naravno, pristala, zagrlila ga i suze radosnice su potekle! Tada je počeo vatromet, a sve te trenutke zabeležio je i snimatelj kojeg je Nemanja angažovao – kaže naš izvor i dodaje da se sve odigralo još pre mesec dana, ali su njih dvoje rešili da o tome ćute! Još tada je mlada pevačica objavila fotografiju sa veridbe, ali nije želela da otkrije da je zaprošena, već je samo napisala: „Romantična večera sa mojom bubom“, kako inače zove svog dečka.

Naš izvor blizak paru otkrio nam je i da je Anastasija već odlučila da se preziva Gudelj :

– Još nisu odredili datum svadbe, ali će to sigurno biti sledeći korak. Oni već funkcionišu kao da su u braku, žive zajedno u Španiji i Anastasija je nedavno dobila njihove papire, tako da će svadbeno veselje verovatno biti tamo. Sada je već sigurno da će Tasa uzeti njegovo prezime! Nemanja se oduševio kad mu je to rekla i već je oslovljava sa „gospođa Gudelj“ – priča naš sagovornik.

Anastasija i Nemanja su na svojim društvenim mrežama objavili i kratak snimak sa veridbe. Fudbaler je pored snimka stavio inicijale buduće supruge AG, a mlada pevačica je oduševljeno dodala: „Novo poglavlje u životu!“

Svadbu jedva čekaju i Ražnatovići, koji su bili presrećni kada im je Tasa javila da se verila.

Inače, Anastasija i Nemanja su više od godinu dana zajedno, a upoznali su se preko zajedničkog prijatelja. Od početka veze nisu se razdvajali, pa je ona uglavnom bila u Sevilji, gde Nemanja igra fudbal.

 

informer.rs
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci